Niet naar buiten

Vandaag ben ik niet naar buiten geweest. Ojawel, op balkon even. Ik denk dat ik daar 3x zo’n 5 minuten heb gezeten en toen weer naar binnen ben gegaan. Het was best aardig weer, maar ik had buiten niks Read more

Read more

Bekende koffie tik

Het was maar een korte nacht en heb nu al 3 koffie op. Straks neem ik mijn vierde bakkie. Gister ook veel koffie gedranken. Tot ’s avonds laat. Misschien dat ik daarom maar zo kort heb geslapen.

Vandaag heb Read more

Read more

Sombere lente dag

Vandaag was het na een paar weken weer eens een sombere dag. De zon liet zich niet zien en het regende regelmatig. Ook was het maar frisjes buiten.

Mooie dag om te ontspannen op bed. Eigenlijk was dat meer Read more

Read more

Fiets tik

Nee mijn fiets tikt niet, maar ik heb een fiets tik. De afgelopen week heb ik ├ęcht uren gefietst. Ik noemde het de elfdorpentocht. Ik heb heel veel natuur en dorpjes gezien de afgelopen dagen.

Vanmiddag (goede vrijdag was Read more

Read more

Balkon tik

De zon hoeft maar even te schijnen en ik ben op mijn balkon te vinden. Zeker als de temperatuur ook nog aangenaam is. En dat was het afgelopen week! En vandaag ook weer, maar wel met wat meer wolken Read more

Read more

Voor het eerst weer

Voor het eerst sinds jaren heb ik weer eens make up op. Geen lippenstift, maar wel oogschaduw, oogpotlood en mascara. Ik ben van plan om me wat vaker op te maken. Vind het toch wel leuk.

Read more

Langs de singel

Vanmiddag heb ik samen met een kennis een half uurtje langs de singel gewandeld. Mijn benen en voeten voelden stram aan, maar we hebben het rondje toch afgemaakt zonder tussendoor op een bankje te zitten.

Het was perfect wandel Read more

Read more

Stukje lopen

Vanmiddag ben ik naar mijn vriend gelopen. Ik denk dat ik er een half uur over gedaan heb. Ik wil wat meer gaan bewegen en dan vooral lopen. Het lijkt me een goed plan om het wandelen weer op Read more

Read more