De zondag

Het was een zonnige zondag. Ook al kwam ik erg laat uit bed (12:30), ik heb toch nog zon meegekregen op balkon. Op balkon was het ook totaal niet koud en daarom had ik verkeerd ingeschat wat de temperatuur echt buiten was. Ik was in mijn lente en herfst jas op de fiets naar mijn vriend gegaan om daar een happie mee te eten. Het was erg koud op de fiets. We hebben wel heerlijk gegeten.

Na het eten ben ik in het donker naar huis gefietst. Dat was nog kouder dan de heen weg.

Thuis aangekomen nog een tijdje gerelaxed en toen de kattenbakken gedaan. Beestjes ook weer blij. Later op de avond heb ik vuil naar de container gebracht. Ook gelijk oude kattenbakvulling. Ik had dit gecombineerd met het uitlaten van de buurvrouw haar honden. Zelf ging ze ook mee. We hebben langs de singel gelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.