Daagje slapen

Ja ik kan denk ik nu wel zeggen dat het bijna de ochtend is van de volgende dag. Gister heb ik dus de hele dag zowat geslapen. Ik was behoorlijk depri en ik vermoed dat het van de storm komt. Het waait al dagen met veel regen en gister (en nu nog) ging het flink tekeer. Als het goed is wordt het vanmiddag beter, maar de dag erna komt alweer de volgende storm die ook weer een aantal dagen duurt. Voorlopig zijn we er dus nog niet vanaf.

Tussen het op bed liggen door heeft een vriendin mij nog wel meegeholpen om even naar de winkel te gaan. Ik kon het echt ff niet alleen. Het was fijn dat ze mee ging. Nu heb ik toch weer voldoende te eten in huis. Het was geen pretje om buiten te zijn en ik was erg moe. Gelukkig regende het dan weer niet.

Het lijkt erop dat nu de dip weer voorbij is. Het stormt nog steeds, maar voel me weer helder en niet zo moe en ook niet moe bij alles wat ik doe. Ik heb al redelijk wat in huis gedaan vannacht. Ik ga nu ook niet meer naar mijn bedje deze nacht. Over 4 uurtjes krijg ik al bezoek en ik ben ook bang dat als ik nu toch weer ga slapen ik weer in hetzelfde schuitje terecht kom en weer depri word. Nee…. ik blijf er wel uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *