Lekker veel buiten!!!

Lekker veel buiten!!!

Ik kan wel aan mezelf merken dat het lente is. Ik wil alsmaar naar buiten. Lekker wandelen of een paar uur fietsen. Liefst door de polders. Regelmatig heb ik dan ook spierpijn in mijn benen.

Ook zit ik lekker vaak op balkon. Ik heb zelfs al een bruin kleurtje gekregen.

’s Avonds en ’s nachts is het nog erg koud buiten. Of het vriest of het zit tegen het vriespunt aan. Zodra het dan ook wat kouder begint te worden (of ’s morgens vroeg – dan is het ook nog koud) kruip ik achter mijn pc of ga in mijn relax stoel zitten met mijn laptop. Overdag ga ik vrijwel niet meer tukken, of ik moet een paar korte nachten hebben geslapen. Kan zijn omdat ik te laat naar bed ging of gewoon slecht sliep.

De eerst volgende afspraak om er weer tussenuit te gaan heb ik zondag. We weten nog niet of we gaan wandelen of fietsen. Waarschijnlijk ga ik morgen er ook nog wel op uit; ik denk fietsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *