Controle neus operatie

Controle neus operatie

Het is nu 4 weken na mijn neus operatie, waarbij een KNO arts het neus schotje heeft recht gezet en de neus schelp heeft verkleint. Morgen moet ik dan terug komen voor controle bij de KNO arts. Ik ben heel benieuwd wat zij gaat zeggen. Er zijn veel momenten waarbij ik denk dat de operatie heeft geholpen, maar ook veel momenten dat de operatie niks heeft geholpen. Ik heb met mijn recter neusgat nog steeds problemen. Dit merk ik vooral met spoelen, hij spoelt niet goed door. Verder heb ik nog heel vaak een dichte neus. Vooral als ik ’s morgens wakker wordt. Vaak wordt ik ook na een paar uur al wakker. Ook heb ik nog regelmatig hevige hoofdpijnen.

Het kan zijn dat dit allemaal nog beter moet gaan. Ze gaven een herstel periode van 6 weken op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *