Mooie dagen

Mooie dagen

We hebben al een aantal mooie dagen achter de rug en het feest is nog niet voorbij. Ja… de lente komt eraan!!! Het zonnetje laat volop haar schoonheid zien en de aarde warmt op. ’s Nacht vriest het nog wel een beetje, maar overdag is het heerlijk.

Ik knap echt op van dit weer (de lente). De winter is niet mijn beste tijd. Vooral heb ik last van de donkere dagen. Nu de dagen weer langer zijn, voel ik mij gelijk een stuk beter. En dan ook nog eens een lekker zonnetje en aangename temperaturen…. yes… I love maart.

Vrijdag heb ik een lekkere wandeling gemaakt heen en terug naar mijn vriend. Zaterdag heerlijk gewandeld met een vriendin en zondag lekker gerommeld met mijn plantjes op balkon én tussendoor op visite geweest bij een vriendin.

Ook komende week wordt het weer mooi weer met temperaturen boven de 10 graden. Al word het dinsdag net geen 10 graden, tóch ga ik met een vriendin een eind toeren op de fiets. Dit doe ik in de winter dus echt niet en heb het gemist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *