Site Overlay

Er was nixan; de winter

Wat ben ik BLIJ dat het nu lente is!!! Lekker veel wandelen en fietsen!!! En… uiteraard… veel vertoeven op balkon. Vooral als de zon schijnt.

Van de winter was ik niet zo actief. Ging amper wandelen en fietsen en ben amper buiten geweest. Hoewel ik nog wel in de sneeuw op balkon heb gezeten. Zelfs nog even met blote voetjes in de sneeuw op balkon. Maar… dat was maar heel kort hoor. Mij te koud.

Wat ik ook wel erg fijn vind is dat het weer langer licht is buiten. Nu heb ik ook weer zin om ’s avonds naar buiten te gaan en zit ik niet op de klok te kijken om voor het donker thuis te zijn (als ik dat wil). Wel één nadeel is dat als je nu ’s avonds in de polder ofzo ga fietsen het stikt van de kleine vliegjes. Maar ja… dat mag de pret niet drukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.