Kopstoot

Lees Meer

Altijd als Spike komt kroelen, komt Romy ook gelijk een kroel halen. Ik heb niet het idee dat het uit jaloezie is, maar meer omdat Romy d’r veilig voelt bij spike.

Oud Alblas

Lees Meer

Een foto van een gebouwtje met koeien tegenover de begraafplaats in Oud Alblas. Ik fietste hier op de terug weg van een ijsje halen in Wijngaarden bij een boer.

Langs De Noord

Lees Meer

Gister heb ik bij elkaar 2 uur gewandeld. ’s Morgens langs de Kerkstraat en de Singel en ’s middags een stuk over het industrieterrein en langs de rivier De Noord.

Kinderdijk bij avond

Lees Meer

Vorige week ben ik op pad geweest met een vriendin en mijn camera om de zonsondergang te fotograferen op Kinderdijk.

Ridderkerk

Lees Meer

Vanmiddag heb ik met een vriendin twee uur gefietst. We zijn door het Oosterpark en de Crezée Polder in Ridderkerk gefietst. In de polder hebben we nog even bij een strandje pootje gebaad. Het was een heerlijk tochtje ondanks de hitte golf.

Nat geregend

Lees Meer

Vanmorgen ben ik op mijn fiets gestapt en naar een park gereden. Daar heb ik heerlijk gewandeld, maar helaas begon het aardig hard te regenen. Ik was zeiknat toen ik weer thuis kwam.

Wijngaarden

Lees Meer

Vanmiddag ben ik met een vriendin naar Wijngaarden gefietst. In totaal zijn we bijna 4 uur wezen fietsen en hebben we aardig wat kilometers gemaakt. Het was echt heerlijk!

Huis te Kinderdijk

Lees Meer

Vanmiddag ben ik met een vriendin wezen wandelen in het park Huis te Kinderdijk. De natuur was prachtig en er waren veel jonge dieren.

2 uur gewandeld

Lees Meer

Een wandeling van ruim 2 uur leverde weer mooie foto’s op. Heerlijk hoe de natuur zijn werk doet in de lente. Alles in bloei en jonge dieren.

Lekker stoeien

Lees Meer

Gister waren Spike en Kiddo zo lekker aan het spelen met elkaar!!! Dat leverde hele leuke foto’s op.