Praatjes
Blog

Flink verkouden

Vanaf maandag ben ik al flink verkouden en het wil maar niet beteren. Ik snuit en hoest me rot, zodat heel mijn lijf zeer doet. Ook ben ik nog niet volledig herstelt van de operatie aan mijn buik. De wond is nog steeds niet dicht en heb nog steeds wat buikpijn, wat door het hoesten weer erger is geworden.

De eerste 3 dagen van mijn ziek zijn sloot ik mij op, omdat ik mij ten eerste flink beroerd voelde, maar ook omdat ik niemand wilde besmetten. Maar ik houdt het niet meer vol om hele dagen binnen te zitten dus de afgelopen dagen ben ik toch weg geweest.

Woensdag kreeg ik onverwachts bezoek van een vriendin. We hebben weer helemaal bijgekletst onder het genot van thee. Toen ze weg ging heeft ze een stuk met me mee gelopen naar de Lidl. Verder was ik de deur niet uitgeweest.

Donderdag ben ik voor het eerst weer naar mijn vriend gegaan. We hebben weer heerlijk samen gegeten, maar zoenen zat er nog niet in. Gister heb ik ook bij hem gegeten en ben ik even naar de inloop geweest.

Vandaag zou ik ook bij hem eten, maar ik was zo afgedraaid dat ik de hele dag heb liggen slapen en pas rond 19u30 wakker werd. Toen ben ik toch nog even naar mijn vriend gegaan, want hij had heerlijke kwarktaart gemaakt.

Als het goed is eet ik morgen wel weer bij hem. Even kijken hoe de dag verloopt. Ik moet in ieder geval nodig wat aan mijn huis doen, waaronder de vogelkooi schoonmaken. Ook de kattenbakken staan weer in de planning en ik moet nodig de afwas doen en vuilnis naar de container brengen.

1 thought on “Flink verkouden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *