Praatjes
Blog

Bijna voorbij

Niet alleen de feestdagen zijn bijna voorbij, maar zo ook weer een jaar. De kerst was druk en gezellig. We hebben lekker gegeten en werden overladen met kadootjes. Vandaag is het oudjaarsdag en ik wil tijdens de jaarwisseling bij mijn dieren blijven. Misschien komt mijn vriend nog hierheen, maar dat is nog niet zeker.

De boodschappen heb ik al in huis. Straks nog een berg wasgoed opruimen, bed verschonen en de wc poetsen. Dan ben ik helemaal glad. Ik wil ook nog de kattenbakken compleet verversen.

Aan Kiddo merk ik niet veel met de knallen en Spike vind het ook niet zo heel erg. Romy daarentegen is erg angstig en verstopt zich steeds in de voorraadkast. De vogeltjes merk ik weinig aan.

Nou dit is dus mijn laatste bericht voor 2019 en wens iedereen een goed 2020!!!

1 thought on “Bijna voorbij”

  1. Nou meis, hij begon wel goed maar nu is het alleen maar kommer en kwel helaas. Toch nog hopend op een beetje goed jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *