Praatjes
Blog

Huisje & Wandelen

De dag begon (uiteraard) met koffie en een peuk, maar al vrij snel ben ik begonnen aan het huishouden. Beneden is het klaar. Ik hoef alleen de kattenbakken nog te doen. Morgen wil ik boven aan de slag. In ieder geval stofzuigen en mijn bed verschonen. De kooi schoonmaken staat voor zaterdag op de planning.

Vanmiddag ben ik een half uurtje wezen wandelen. Het was prachtig wandelweer. Volop zon, geen wind en een strak blauwe lucht. Ook heb ik weer de lente vogeltjes gehoord. Dat doet een mens goed!

Na het wandelen heb ik mijn badje vol laten lopen en heb ik een half uur gebadderd. Rest van de middag heb ik in mijn badjas doorgebracht. Eind van de middag moest ik mij wel aankleden, want ik zou eten bij mijn vriend. We hebben samen een beetje gekookt, maar hij had het meest gedaan.

2 thoughts on “Huisje & Wandelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *