Praatjes
Blog

Lekker vroeg wakker

Vanmorgen werd ik om 6 uur wakker. En dat terwijl ik pas om half 12 naar bed ging. Het scheelt dat ik meteen in slaap viel. Ik vind het opzicht wel lekker. Nu heb ik de hele ochtend nog voor me en kan ik wat aan mijn huishouden doen. Zo wil ik straks beginnen bij de kattenbakken en mijn bed verschonen. Ook wil ik nog de vogelkooi schoonmaken en overal even stofzuigen.

Vanmiddag ga ik op bezoek bij mijn vader. Gelukkig hoef ik niet te fietsen vandaag, want het stormt enorm.

1 thought on “Lekker vroeg wakker”

  1. Ik vind het ’s nachts wakker zijn weleens lekker. Dan ga ik bewust niet slapen en kan ik heerlijk mijn eigen ding doen. Soms is mijn vriend er dan en hij vind het helemaal niets hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *