Praatjes
Blog

Lekker gefietst & gewandeld

Vandaag had ik met een vriendin op de inloop afgesproken. Rond 11 uur ging ik erheen en rond 12 uur kwam zij ook. We waren eigenlijk van plan om een paar uur te gaan fietsen, maar daar was het het weer niet voor, dus besloten we om naar een park hier in het dorp te fietsen en daar lekker te gaan wandelen.

Het park was erg mooi en we hebben verschillende jonge dieren gezien en heel veel natuur. Ook hebben we een glimp van de ooievaar mogen opvangen. Naast foto’s maken van al het moois hebben we gezellig lopen kletsen.

Toen ik thuis kwam had ik een aantal e-mails van mijn verschillende vrijwilligerswerk projecten. Na een kop koffie ben ik daar gelijk mee aan de slag gegaan. Het betrof het één en ander op websites te zetten en dat ging goed. Weer wat mensen blij gemaakt 🙂

1 thought on “Lekker gefietst & gewandeld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *