Praatjes
Blog

Mooi fiets weer

Vandaag was het weer een heerlijk fiets weertje. Ik ben dan ook vanmiddag bijna 4 uur wezen fietsen met een vriendin. We hebben heel wat moois gezien en heel wat kilometers gemaakt.

Gister avond was het nog noodweer, maar dat zou je vandaag echt niet zeggen. Gister volop regen en onweer en vandaag volop zon met een warme temperatuur.

Zojuist heb ik de kattenbakken gedaan, dus dat hoeft ook niet meer. Wat ik vanavond nog wel wil doen is mijn bed verschonen en boven opruimen. Daar ligt vooral schone wasgoed wat nog de kast in moet. Héél misschien neem ik vanavond ook nog een badje, maar met deze hitte zal dat eerder een douche worden.

2 thoughts on “Mooi fiets weer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *