Praatjes
Blog

Druk daagje

Gister had ik een goed gevulde dag. Toen ik een uurtje uit bed was, ben ik op mijn fiets naar de inloop geweest. Het was rustig, maar evengoed gezellig. Na ongeveer anderhalf uur ben ik weer naar huis gefietst en heb ik nog wat aan mijn huishouden gedaan. Rond 12 uur pikte iemand mij op om naar het ziekenhuis te gaan. Ik moest een hart filmpje laten maken en bloed prikken. Alles ging goed.

Na het ziekenhuis ben ik terug naar de inloop gegaan. Wederom op de fiets. Er was even een piek momentje van drukte, maar dat was snel voorbij. Ik heb een heerlijk broodje worst gegeten en lekker veel buiten op het plein gezeten.

O… toen ik de eerste keer bij de inloop weg ging heb ik nog even een paar boodschappen gehaald. ’s Avonds ben ik ook nog wezen shoppen op het winkelcentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *