closes up photo of macaroni

Geen inloop, toch eten

  • 72

Vandaag was het een inloop dag, maar ik ben niet geweest. Toch heb ik vanavond gegeten wat hun als lunch hadden: macaroni!!! Iemand kwam een yoghurt emmertje vol met macaroni brengen. Zo lief!!! Ik kan er morgen ook nog van eten.

Vandaag was het een inloop dag, maar ik ben niet geweest. Toch heb ik vanavond gegeten wat hun als lunch hadden: macaroni!!! Iemand kwam een yoghurt emmertje vol met macaroni brengen. Zo lief!!! Ik kan er morgen ook nog van eten. Post Views: 88

Vandaag was het een inloop dag, maar ik ben niet geweest. Toch heb ik vanavond gegeten wat hun als lunch hadden: macaroni!!! Iemand kwam een yoghurt emmertje vol met macaroni brengen. Zo lief!!! Ik kan er morgen ook nog van eten. Post Views: 88

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.