Drukke bedoeling

  • 80

Vanmorgen kwam ik laat uit bed. Rond 11 uur. En 11u30 had ik al bezoek. We hebben samen boven de boel opgeruimd. Was hard nodig. Uiteraard hebben we ook nog koffie gedronken met wat lekkers erbij.

Toen ze weg was, stond mijn vriend voor de deur om boodschappen te doen. Ik moest om 14 uur weer thuis zijn want dan zou ik opgehaald worden om te wandelen. Aangezien mijn vriend nog niet klaar was in de winkel ben ik naar de kassa gegaan en lopend naar huis gegaan. Gelukkig is dat niet ver en had ik niet al te veel boodschappen.

Ik had net mijn koelkast spullen opgeruimd en toen ging de deur bel al en stond mijn vriendin voor de deur. Ik had mijn jas en schoenen nog aan dus ben gelijk naar buiten gegaan. We hebben eerst een stuk door de polder gereden met de auto en een eind in de polder de auto geparkeerd en zijn we een eind wezen wandelen. Het was er goed weer voor, ook al liet de zon zich niet zien.

Toen ik thuis kwam ben ik eerst een half uurtje in bad gedoken en (nog in mijn badjas) een happie wezen eten. Na het eten aangekleed en de kattenbakken gedaan.

Even later stond mijn vriend weer voor de deur om mij op te halen om film bij hem te kijken op Netflix. De eerste film was niet veel aan en hebben we niet af gekeken. De tweede film was wel leuk. Na de film heeft hij me weer netjes thuis gebracht.

Vanmorgen kwam ik laat uit bed. Rond 11 uur. En 11u30 had ik al bezoek. We hebben samen boven de boel opgeruimd. Was hard nodig. Uiteraard hebben we ook nog koffie gedronken met wat lekkers erbij. Toen ze weg was, stond mijn vriend voor de deur om boodschappen te doen. Ik moest om 14 uur…

Vanmorgen kwam ik laat uit bed. Rond 11 uur. En 11u30 had ik al bezoek. We hebben samen boven de boel opgeruimd. Was hard nodig. Uiteraard hebben we ook nog koffie gedronken met wat lekkers erbij. Toen ze weg was, stond mijn vriend voor de deur om boodschappen te doen. Ik moest om 14 uur…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.