IT’er spelen

  • 97

De afgelopen maanden ben ik veel bezig geweest om oude pc’s om te toveren naar Windows servers. Inmiddels draaien er een aantal websites met domein op. De websites hebben nog niet echt een invulling en ik weet nog niet zo goed wat ik er op ga zetten. Mijn doel was ook meer om op elke server een website te kunnen draaien die ook van buiten af te benaderen is en dat is gelukt!

De afgelopen maanden ben ik veel bezig geweest om oude pc’s om te toveren naar Windows servers. Inmiddels draaien er een aantal websites met domein op. De websites hebben nog niet echt een invulling en ik weet nog niet zo goed wat ik er op ga zetten. Mijn doel was ook meer om op elke…

De afgelopen maanden ben ik veel bezig geweest om oude pc’s om te toveren naar Windows servers. Inmiddels draaien er een aantal websites met domein op. De websites hebben nog niet echt een invulling en ik weet nog niet zo goed wat ik er op ga zetten. Mijn doel was ook meer om op elke…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.