Mijn daagje vandaag

  • 109

Vanmorgen zou ik om 10 uur gaan wandelen met een vriendin. Helaas belde ze me wakker toen ze voor de deur stond en had ik hoofdpijn. Hierdoor besloot ik maar om niet mee te gaan. Ik moest echt bijkomen.

Na een aantal uurtjes was de hoofdpijn weg getrokken en ben ik naar een andere vriendin gefiets om haar nieuwe telefoon in te stellen. Alles was gelukt en ze was helemaal blij. Toen ik bij haar weg ging ben ik nog even boodschappen wezen doen en gelijk gevraagd aan de service kassa of ze misschien mijn kaartje met wifi code hadden gevonden. Ik vermoedde dat ik die dinsdag met boodschappen doen was verloren daar en dat was dus zo. Gelukkig heb ik het kaartje terug.

Zo rond etenstijd kreeg ik een opdracht per e-mail binnen voor een aanpassing aan een website. Hier ben ik ongeveer twee uurtjes mee bezig geweest en daarna heb ik maar even snel 2 krentenbollen gegeten.

Voor ik het weer zou vergeten heb ik ook nog een wasje boven opgehangen. Gister had ik de wasmachine aangezet, maar was dit helemaal vergeten. Vanmiddag heb ik dus de machine nog maar een keer aangezet.

Nu ga ik zo naar bed. Hopelijk slaap ik lekker en goed. En wordt ik niet weer na een paar uurtjes wakker door een dichte neus of hoofdpijn. Morgen moet ik vroeg op en wil fit zijn. Dan moet ik naar de KNO arts voor controle van de neus operatie van 4 weken geleden.

Vanmorgen zou ik om 10 uur gaan wandelen met een vriendin. Helaas belde ze me wakker toen ze voor de deur stond en had ik hoofdpijn. Hierdoor besloot ik maar om niet mee te gaan. Ik moest echt bijkomen. Na een aantal uurtjes was de hoofdpijn weg getrokken en ben ik naar een andere vriendin…

Vanmorgen zou ik om 10 uur gaan wandelen met een vriendin. Helaas belde ze me wakker toen ze voor de deur stond en had ik hoofdpijn. Hierdoor besloot ik maar om niet mee te gaan. Ik moest echt bijkomen. Na een aantal uurtjes was de hoofdpijn weg getrokken en ben ik naar een andere vriendin…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.