Rond 6 uur wakker

  • 71

Vanmorgen werd ik rond 6 uur wakker en ben begonnen met een paar heerlijke Nespresso’s en wat shaggies. Net heb ik mijn haar gewassen en een dubbele Senseo op. Het is inmiddels half 9 geweest en ik ga zo maar es ontbijten.

Pm 11u20 heb ik een afspraak bij de opticien voor een oogmeting. Gister heb ik al een bril uitgezocht met een vriendin. Ik zat erg te twijfel tussen twee brillen, maar uiteindelijk zette ik er 1 op en dat was meteen ik, dus die is het geworden. Ik denk dat ik hem eind van komende week wel kan ophalen.

Wat ik verder vandaag ga doen weet ik nogniet helemaal. Mijn huisje is schoon en aan kant, hoewel ik boven wel weer moet stofzuigen zag ik gister avond. Misschien vandaag maar even doen. Uiteraard – daar ontkom ik niet aan – moeten wél de kattenbakken uitgeschept worden.

Het beloofd mooi weer te worden met veel zon en weinig wind. Ik denk dan ook dat ik lopen naar de opticien ga en er misschien wel een wandeling aan vast plak. Of ik ga een fietstocht maken, wat ook alweer even geleden is.

Vanmorgen werd ik rond 6 uur wakker en ben begonnen met een paar heerlijke Nespresso’s en wat shaggies. Net heb ik mijn haar gewassen en een dubbele Senseo op. Het is inmiddels half 9 geweest en ik ga zo maar es ontbijten. Pm 11u20 heb ik een afspraak bij de opticien voor een oogmeting. Gister…

Vanmorgen werd ik rond 6 uur wakker en ben begonnen met een paar heerlijke Nespresso’s en wat shaggies. Net heb ik mijn haar gewassen en een dubbele Senseo op. Het is inmiddels half 9 geweest en ik ga zo maar es ontbijten. Pm 11u20 heb ik een afspraak bij de opticien voor een oogmeting. Gister…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.