Weinig koffie

  • 123

De afgelopen maand heb ik maar weinig koffie gedronken en heb ik er ook maar weinig behoefte aan. Het is er een beetje ingeslopen eigenlijk en opzich bevalt me het wel. Ik zit tegenwoordig aan de liters water. In plaats van dat ik de dag begin met koffie, begin ik de dag met een flesje ijs koud water uit de koelkast. Ook gelijk een stuk gezonder dus 🙂

Eigenlijk drink ik ’s morgens alleen 1 of 2 bakkies en als ik ergens ben drink ik pas weer koffie. Soms ga ik dagen nergens heen (behalve de winkels) en dan drink ik dus eigenlijk alleen maar water.

De afgelopen maand heb ik maar weinig koffie gedronken en heb ik er ook maar weinig behoefte aan. Het is er een beetje ingeslopen eigenlijk en opzich bevalt me het wel. Ik zit tegenwoordig aan de liters water. In plaats van dat ik de dag begin met koffie, begin ik de dag met een flesje…

De afgelopen maand heb ik maar weinig koffie gedronken en heb ik er ook maar weinig behoefte aan. Het is er een beetje ingeslopen eigenlijk en opzich bevalt me het wel. Ik zit tegenwoordig aan de liters water. In plaats van dat ik de dag begin met koffie, begin ik de dag met een flesje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *