Welkom op mijn website waar ik mijn verveel momenten deel. En geloof me... soms is dat best vaak.

Lees hier ook wat ik tegen de verveling doe. Misschien kan je er tips uit halen.

Het gebruikelijke

In mijn verveel momenten is het gebruikelijke dat ik probeer te slapen waar ik mij op dat moment bevind. Let wel: dat geldt alleen in huis. Buitenshuis is roken vaak een verveel moment of onrustig gewiebel.

Negatieve stemming

Mijn stemming in mijn verveel momenten zijn vaak somber. Ik kan me dan ook nergens meer toe zetten.

Positieve stemming

Tuurlijk heb ik ook verveel momenten met een positieve stemming. Vaak zet ik dan een muziekje op of kijk ik wat tv. Ook kan ik mij dan wél tot dingen zetten.

Wandelen

Zolang het mooi weer is kan je altijd gaan wandelen. Het is een goede bezigheid om verveling tegen te gaan. Ook heb je er niemand voor nodig (al is het wel zo gezellig).

Fietsen

Wil je graag wat verder uit de buurt en het is mooi weer, dan kan je altijd de fiets pakken om erop uit te gaan. Ook hier heb je niemand voor nodig, maar het is altijd leuk om naar iemand toe te fietsen.

Computer

Je kan écht van alles doen op de computer. Van een beetje surfen tot spelletjes. Van filmpjes kijken tot muziek luisteren of chatten.
Het kan een veelzijdige bezigheid zijn.

Wat doe ik?

De genoemde drie bezigheden voer ik het meest uit als ik mij verveel. Het meest kruip ik nog achter mijn computer en ga wat programmeren / bouwen.

Meest recente berichten

Contact

Deel gerust jouw verveel momenten met mij. Misschien houden we er een leuk contact aan over of kunnen we tips uitwisselen.

ikben@mijnhok.nl